Nieuws Items

16
nov

Vacature preventieadviseur ergonomie

Securex is op zoek naar een preventieadviseur ergonomie / niveau II of I. Je begeleidt en ondersteunt je klanten bij de uitvoering van hun preventiebeleid. Je bent het aanspreekpunt voor alle werkgerelateerde aspecten in het kader van ergonomie en eventueel ook arbeidsveiligheid. Je verleent een aangepast advies om een efficiënt welzijnsbeleid te voeren.

16
nov

Studiedag "Goede praktijken in ergonomie" - 27/01/2015

De Nieuwjaarsontmoeting zal plaatsvinden op 27 januari te Brussel. Op deze veelzijdige studiedag wordt teruggeblikt op goede praktijken in ergonomie van 2014. Ook dit jaar komen preventie, onderzoek en ontwerp aan bod voor kantoor, zorg en industrie. Bijpraten en netwerken kan op de afsluitende receptie. Iedereen kan zich kosteloos inschrijven.

15
nov

Studiedag KIM - 27/11

 

Op deze workshop komen de Duitse grondleggers van de KIM methode zelf aan het woord. Ulf Steinberg en André Klussman zullen enerzijds de ontwikkeling en validatie van de methode toelichten, anderzijds zullen de drie KIM methodes ook in praktijk toegepast worden. Een aanrader voor ergonomen, let wel, het aantal plaatsen is beperkt.

15
nov

Enquête audiologie

Vanuit de Arteveldehogeschool afstudeerrichting ‘Bachelor in de audiologie’ loopt een anoniem onderzoek naar het aanpakken van de voorschriften inzake geluidsmetingen en gehooronderzoek.