Nieuws Items

06
dec

Studiedag "Goede praktijken in ergonomie" - 27/01/2015

De Nieuwjaarsontmoeting zal plaatsvinden op 27 januari te Brussel. Op deze veelzijdige studiedag wordt teruggeblikt op goede praktijken in ergonomie van 2014. Ook dit jaar komen preventie, onderzoek en ontwerp aan bod voor kantoor, zorg en industrie. Bijpraten en netwerken kan op de afsluitende receptie. Iedereen kan zich kosteloos inschrijven.

05
dec

Verslag studiedag KIM tools

De Duitse grondleggers van de KIM methodes, Ulf Steinberg en André Klussman, waren te gast te Leuven voor een interessante workshop. De afwisseling tussen theorie en praktijk was een schot in de roos. Enerzijds werden de ontwikkeling en validatie van de methodes toegelicht, anderzijds werden de drie KIM methodes ook in praktijk toegepast worden.

16
nov

Vacature preventieadviseur ergonomie

Securex is op zoek naar een preventieadviseur ergonomie / niveau II of I. Je begeleidt en ondersteunt je klanten bij de uitvoering van hun preventiebeleid. Je bent het aanspreekpunt voor alle werkgerelateerde aspecten in het kader van ergonomie en eventueel ook arbeidsveiligheid. Je verleent een aangepast advies om een efficiënt welzijnsbeleid te voeren.

15
nov

Enquête audiologie

Vanuit de Arteveldehogeschool afstudeerrichting ‘Bachelor in de audiologie’ loopt een anoniem onderzoek naar het aanpakken van de voorschriften inzake geluidsmetingen en gehooronderzoek.