Nieuws Items

11
feb

Nationale studiedag BES

De nationale studiedag van BES richt zich dit jaar op de risicoanalyse ergonomie. Deze vindt plaats op 27 maart in de gebouwen van FOD WASO te Brussel. Risicoanalyse:

- Wat is het?
- Wie doet het?
- Welke methoden zijn er?
- Wat wil inspectie?
- Wat wil bedrijf?
- Wat is het effect van interventies?

28
jan

Verslag "Goede praktijken in ergonomie"

Het ergonomiejaar werd ook in 20114 op gang geschoten met de Nieuwjaarsontmoeting of de studiedag "Goede praktijken in de ergonomie". Het Ellipsgebouw van de Vlaamse overheid vormde het decor van een aangenaam event, waarin preventie, onderzoek en ontwerp aan bod kwamen. De presentaties kan u alvast hieronder terugvinden:

15
jan

Lidgeld en verkiezingen 2014

De bestuursperiode van drie jaar zit er weer op. Eind januari zal daarom samen met de factuur voor het lidgeld ook de stembrief verstuurd worden, waarop u vijf namen kan aanduiden. Het bestuur van BES NL ofwel de Nederlandstalige vleugel heeft een mooi parcours afgelegd met als beloning een verdubbeling van het aantal leden. Bedankt daarvoor.

14
jan

Studiedag "Goede praktijken" - 28/1/2014

Op 28 januari 2014 blikt de BES NL terug op het voorbije jaar met de studiedag/Nieuwjaarsontmoeting "Goede praktijken in de ergonomie". Iedereen kan zich kosteloos inschrijven voor deze studiedag met afsluitende receptie. Plaats van gebeuren is het Ellipsgebouw van de Vlaamse Overheid in Brussel (wandelafstand Brussel Noord). Inschrijven via info@besweb.be